MENIU CAUTĂ

Mesajul dureros al Andreei Bălan. „Mici ace înfipte în carne și lasă urme sufletești”

Distribuie

Andreea Bălan a transmis un mesaj prin care îndeamnă la eliminarea mesajelor jignitoare de pe internet.

Cântăreața Andreea Bălan, care a făcut declarații despre cel de-al doilea copil, este total împotriva mesajelor urâte pe care unii internauți le transmit altor persoane pe net.

Andreea Bălan, care este jurat la o nouă emisiune de la Antena 1, a mărturisit că și ea a fost rănită, de-a lungul timpului de astfel de mesaje.

„Îmi doresc să trăiesc într-o lume mai bună, unde oamenii nu se ascund în spatele calculatoarelor sub anonimat și scriu mesaje urâte altor oameni.

Aceste mesaje sunt că niște mici ace înfipte în carne și lasă urme sufletești. Pot descuraja și schimba destine, iar cei care le scriu nici nu realizează asta.
 
De-a lungul anilor m-am confruntat cu mult hate online și mi-a fost mereu foarte greu să mă pun pe picioare după ce citeam mesajele urâte la adresa mea.

Mi-aș dori că cyber bullying-ul să dispară și să semnați cât mai mulți această petiție #NuTastaUra”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de pe o rețea de socializare.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: ”În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos”


 

Citește mai multe despre internet și ura pe Libertatea.

Comentarii