MENIU CAUTĂ
30 Apr. 2017 20:01

Aniversare în familia Laufer. Mesajul lui Ilan Laufer pentru soția sa, cu ocazia zilei de naștere: „La mulți ani, Alina Laufer!”

Distribuie

Mesajul lui Ilan Laufer pentru soția sa, cu ocazia zilei ei de naștere. Alina Laufer (Crăciun, după numele de fată) este căsătorită de patru ani cu omul de afaceri Ilan Laufer și are o fetiță, Karina Maria, din căsnicia cu George Papagheorghe - cântărețul cunoscut și sub numele de scenă Jorge - sau, mai nou, doar George.

După o relaţie de zece ani și o căsnicie de cinci, Jorge şi Alina Cristina nu mai formează un cuplu încă din ianuarie 2015, dar divorțul lor s-a pronunțat pe 7 mai, în același an. Dar drama fostei soții a lui Jorge e alta Alina Laufer nu mai poate face copii, iar motivul este incredibil!

Astăzi, cu ocazia zilei ei de naștere, actualul soț (Ilan Laufer) i-a scris un frumos și emoționant mesaj, pe pagina lui de Facebook.

„La mulți ani, Alina Laufer! ?❤️? Te iubesc și îmi doresc să rămâi fix așa cum ești, cum ai fost mereu, o soție minunată, o mamă iubitoare și o fetiță ascultătoare ?. Îți doresc să fii fericită, sănătoasă și să te bucuri de dragostea noastră”.

Anul acesta, Harry Ilan Laufer a fost numit secretar de stat. Soțul Alinei Laufer e cel mai sexy ministru din Guvernul Grindeanu.

Comentarii