Mergi direct la conținut »
Mesajul transmis de Brigitte lui Florin Pastramă, pe contul de socializare. I-a făcut o promisiune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul transmis de Brigitte lui Florin Pastramă, pe contul de socializare. I-a făcut o promisiune

Mesajul transmis de Brigitte lui Florin Pastramă, pe contul de socializare. I-a făcut o promisiune

Brigitte Năstase și Florin Pstramă trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste și după plecarea din Ferma. Cei doi nu se mai ascund, iar acum, fosta soție a lui Ilie Năstase i-a declarat public dragostea.

„Întotdeauna voi fi lângă tine ?❤️”, a fost mesajul scris de Brigitte pe contul de Facebook, alături de care a atașat și o imagine cu ei doi.

Recent, Raluca Podea a reacționat dur după ce a aflat că Brigitte și Florin Pastramă, fostul ei iubit, s-ar pregăti să se căsătorească. Cei doi au fost surprinși într-un magazin de bijuterii în timp ce se uitam după verighete. Vedeta și-a spus categoric părerea. „Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”, a declarat Raluca Podea pentru click.ro.

Citește și

FOTO&VIDEO/ Explicația halucinantă a primarului care a turnat bere peste cadavrul unui urs: „Acasă când tai porcul primul pahar de țuică îl torn peste el. Așa am făcut și aici”

 
 
Close
Închide
  Close