Mergi direct la conținut »
Raluca Podea a luat foc când a auzit că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se căsătoresc. "Probabil că o fac doar pentru bani"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Raluca Podea a luat foc când a auzit că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se căsătoresc. "Probabil că o fac doar pentru bani"

Raluca Podea a luat foc când a auzit că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se căsătoresc. „Probabil că o fac doar pentru bani”

Raluca Podea a reacționat dur după ce a aflat că Brigitte Sfpt și Florin Pastramă, fostul ei iubit, s-ar pregăti să se căsătorească.

De Dana Aramă,

Brigitte Sfăt trăiește o poveste de dragoste cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscuut la show-ul de televiziune Ferma, transmis de Pro TV. Înainte de a intra în competiție, Florin Pastramă a avut o relație cu Raluca Podea.

Raluca Podea a aflat că fostul ei partener de viață actuala sa iubită, Brigitte Sfăt, s-ar pregăti să se căsătorească. Cei doi au fost surprinși într-un magazin de bijuterii în timp ce se uitam după verighete. Vedeta și-a spus categoric părerea.

„Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”, a declarat Raluca Podea pentru click.ro.


Citește și:

Eleva de 18 ani de la „Gheorghe Lazăr” diagnosticată cu meningită a murit la „Matei Balș”!

 

 
 
Close
Închide