Rep.: Ce a însemnat pentru voi „La Bloc”?
Tili Niculae: Cred că este greu de spus în câteva cuvinte ce a însemnat etapa asta. Nu vorbesc doar de anii care au trecut, ci şi despre maturizarea, responsabilizarea şi disciplinarea care s-au produs mult mai rapid decât procesul normal prin care ar fi trecut un adolescent la vârsta respectivă. A însemnat şansa de afirmare, deşi eram foarte inconştientă de acest aspect, a însemnat trăiri profunde, zile şi ore multeeeee de filmare şi multă satisfacţie personală.
Rep.: Ce s-a schimbat în viaţa voastră în anii în care aţi jucat în serial?
Tili Niculae: Eu am fost implicată în proiecte după ce s-a încheiat serialul, până în momentul în care am rămas însărcinată. Însă proiectul „La bloc” m-a marcat mult, fiind punctul meu de referinţă, pentru că m-a format. Mă face să spun asta şi faptul că după atâta timp, oamenii încă îşi mai amintesc de Roxana din „La bloc” când mă văd, iar asta mă bucură enorm.
Rep.: Uitându-vă acum la primele episoade din serial, ce vă amuză şi ce vă enervează la prestaţia de-atunci?
Tili Niculae: Păi, nu mă enerveaza mai nimic, ştiu toate dedesubturile şi nu am mari comentarii referitoare la acest aspect. Dar am zis întotdeauna că dacă noi eram în perioada în care puteam interacţiona aşa lejer cu fanii pe reţele de socializare eram de 1.000 de ori mai sus… Pe atunci discutam cu ei doar pe stradă, când eram abordaţi, iar relaţiile rămâneau fix la nivelul personaj-fan pentru că nu mai apucai să comunici ulterior, prin alte mijloace. De cele mai multe ori primeam scrisori la redacţie, însă era greu să răspund tuturor, fiind de dimineaţa până seara pe platou, de luni până vineri. Să nu mai spun că atunci când au apărut „Fete Cu Lipici” stăteam pe platourile de filmare în fiecare zi: de luni până duminică! Timp nu era deloc pentru nimic şi în momentele acelea m-aş fi bucurat dacă ziua ar fi numărat 30 de ore.
Rep.: Ar avea acelaşi succes serialul dacă v-aţi reuni şi aţi ieşi acum din nou pe sticlă?
Tili Niculae: Nu ştiu ce sa zic… Desi reacţiile pe stradă continuă încă de atunci, oamenii se uită în reluare la serialul „La Bloc” pe Pro Cinema şi au reacţionat aşa frumos când au auzit de această reuniune, poate că da. Am văzut că oamenii erau încântaţi şi spuneau numai lucruri frumoase la adresa noastră! Dar nu ştii niciodată, am fost întotdeauna modeşti şi cu frică mare de criticul principal – „Publicul”! Cred însă că ar fi o mare provocare.
Rep.: Când v-aţi reunit ultima oară? Revederile astea ale voastre sunt parcă, asemeni reuniunilor la X ani de la alsolvirea liceului…
Tili Niculae: Nu mai ştiu exact… chiar nu mai ştiu. Legături s-au mai ţinut, dar nu cu telefoane zilnice sau întâlniri frecvente. Mulţi avem familii şi este greu să poţi oricând / oricum. Suntem şi mulţi la număr, aşa că nu este atât de uşor la un simplu ţâr să apari. Acum legea o fac îngeraşii noştri care depind de noi. Şi în cazul altora care au câte doi, vă puteţi da seama.
Rep.: Ce-aţi mai făcut din 2008 când s-au oprit filmările la sitcom? Aţi divorţat, v-aţi (re)căsătorit? Aţi adoptat o mâţă, un căţel, un purcel, aţi intrat în afaceri, aţi câştigat/pierdut la poker…?
Tili Niculae: Eu aşa cum am mai spus, până în 2010 m-am ocupat de alte proiecte, apoi o pauză voită în care am stat alături de fetiţa noastră şi am crescut-o, urmând în 2012 alt proiect important şi din 2013 aprilie, am simţit nevoia să schimb macazul. Sunt angajată într-o agenţie de publicitate pe partea de evenimente, mi-am găsit jobul ideal care nu mă condiţionează să renunţ la viaţa mea de actriţă. Dacă una nu o exclude pe cealaltă, nu pot sta acasă doar să aştept proiecte importante cum este acesta, simt în permanenţă nevoia de a face ceva. Şi în felul acesta accept doar ce consider că merită şi îmi umple sufletul de fericire.
Rep.: Spune-ne 2-3 episoade haioase de la filmări, de pe stradă, când ai dat nas în nas cu fanii serialului
Tili Niculae: Au fost „N” întâmplări, nici nu ştiu despre care să vă spun, la câte au fost… Cele mai amuzante erau acele momente când oamenii se minunau ba că nu eram aşa înalte sau grase ca la TV, depinde după cum eram percepute. Mie mi se întâmpla frecvent ca lumea să mă recunoască după voce, pentru că în general nu mă machiez şi asta mi se pare tare funny. La filmări oricum râdeam de dimineaţa până seara de situaţii de genul acesta.
Rep.: Cu care dintre colegi aţi rămas bună prietenă după filmări?
Tili Niculae: Pe mine m-a legat întotdeauna o relaţie specială de Mariana Dănescu (n.r. Lili). Chiar şi acum, după toţi anii ăştia, vorbesc şi mă sfătuiesc cu ea, fie că este vorba despre cariera mea sau despre copil… Am rezonat mult cu ea şi cu familia ei şi nu pot să mint că după încetarea filmărilor am vorbit cu toţi colegii mei în aceeaşi manieră în care am vorbit cu ea. La filmări era mama şi prietena mea, iar de când m-am căsătorit şi o am şi pe Sofia, cu ea vorbesc şi ce să mai… pe ea „o iubesc „. Este vorba de foarte multă chimie acolo.
Citeşte şi: „I-AM PROPUS SOŢULUI MEU SĂ DIVORŢĂM”. Ce se întâmplă cu Luminiţa Erga, alias Suzi din serialul „La Bloc”? Cine a apărut în viaţa Laurei Cosoi la 5 ani de la finalul serialului „La Bloc”? Răspunsul ei te va amuza cu siguranţă. DETALIU INEDIT Tudorel Filimon, nea Popa din „La Bloc”, VORBEŞTE DESPRE MARELE SĂU REGRET. Trebuie să citeşti asta  

„M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc" | Scandal IMENS după decizia inexplicabilă din sportul românesc!
PARTENERI - GSP.RO
„M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc" | Scandal IMENS după decizia inexplicabilă din sportul românesc!
Anamaria Prodan continuă dezvăluirile ȘOCANTE: ”Reghecampf e șeful mafiei...
Playtech.ro
Anamaria Prodan continuă dezvăluirile ȘOCANTE: ”Reghecampf e șeful mafiei...
Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei
Observatornews.ro
Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei
Horoscop 24 iunie 2021. Capricornii au tendința de a trata cu răceală subiectele, doar pentru că nu le plac
HOROSCOP
Horoscop 24 iunie 2021. Capricornii au tendința de a trata cu răceală subiectele, doar pentru că nu le plac
A fost găsit românul de 30 de ani dispărut în Slovacia. Ce s-a întâmplat cu acesta
Știrileprotv.ro
A fost găsit românul de 30 de ani dispărut în Slovacia. Ce s-a întâmplat cu acesta
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
1.000mp de ziduri devin opere de artă ce purifică aerul din București (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
1.000mp de ziduri devin opere de artă ce purifică aerul din București (PUBLICITATE)