MENIU CAUTĂ

Mica de la „Abracadabra” se simte mai bine! Află ce s-a întâmplat la terapie intensivă

Distribuie

Marian Râlea, simpaticul Magician de la „Abracadabra”, a povestit pentru Libertatea că Michaela se simte mai bine, a fost scoasă din coma indusă şi nu mai este intubată.
„Mica se simte mai bine, nu mai e intubată şi chiar a deschis ochii pentru câteva momente”, ne-a declarat, în exclusivitate, Râlea. Din păcate, Magicianul nu a fost lăsat să o vadă pe Mica, deoarece la secţia de Terapie Intensivă nu au voie să intre decât rudele apropiate ale pacientului internat.
Mai mult, şi Dana Rogoz a mers astăzi la spitatul Fundeni, pentru a o vizita pe Michaela Niculescu, dar nu a fost lăsată, nici ea, să o vadă.
După ce toată lumea s-a îngrijorat, fanii vedetei şi persoanele care o cunosc s-au mobilizat şi i-au transmis, prin intermediul unei pagini de Facebook, gânduri bune şi rugăciuni, să sperăm că miracolul se va produce şi Mica îşi va reveni complet.
Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa „Abracadabra”  timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.
Din nefericire, în urmă cu un an, Mica a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat. Michaela a fost internată zilele trecute la spitalul Fundeni din Capitală, iar în prezent se află la secţia de terapie intensivă. Deoarece plămânii tinerei de 31 de ani au cedat, ea a fost intubată, marţi, iar medicii excludeau un posibil transplant de ficat.
CITEŞTE ŞI:

  • Dana Rogoz: „MICA este mai deșteaptă decât noi toți la un loc!”. DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre blonda cu ochi albaștri de la „Abracadabra”
  • „Magicianul” Marian Râlea, în stare de ȘOC. Află ce i-au spus medicii când a fost să o vadă pe Mica!
  • Tatăl Micăi de la „Abracadabra”, la capătul puterii: „Nu mai pot! Nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla!”. Află ultimele vești despre starea acesteia!

 

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii