MENIU CAUTĂ
, de Magdalena Duru

Mii de oameni se roagă pentru Mica! Mesaje emoționante primite de blonda cu ochi albaștri de la „Abracadabra”

Distribuie

Mii de oameni sunt alături de cea care a fost idolul copiilor în urmă cu 15 ani și se roagă pentru ea. Pe profilul de Facebook al Micăi mesajele de încurajare "curg". Iată câteva dintre cele mai emoționante gânduri pe care i le-au trimis prietenii virtuali!

  • „Un gând bun din partea unei foste eleve! Te admir și îmi doresc să treci peste toate cu bine! Fii tare! Ești o persoană minunată și o profesoară extraordinară și cred că ai putea face tot ceea ce îți dorești tu! Vei reuși!”
  • „Mă rog pentru tine ! Sper să poți trece ușor peste această grea încercare. Sunt cu totul alături de tine. Se poate! Fii tare!”
  • „Micuț, trebuie să fii bine! Mai sunt multe cărți frumoase de tradus pe lumea asta! Sunt alături de tine!”
  • „Ne rugăm pentru cel mai frumos înger de la ABRACADABRA! Michaela Niculescu – LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ! „
  • „Cu toții ne rugăm pentru sănătatea ei! Merită să trăiască! Dumnezeu să-i ajute să treacă peste acest episod urât din viață, să urmeze alt episod lung, până la adânci bătrâneți, plin de fericire și sănătate!”
  • „Dumnezeu este cel mai bun ascultător, nu e nevoie să țipăm sau să plângem, deoarece el aude chiar și rugăciunea foarte tăcută dintr-o inimă sinceră! Nimic nu este imposibil, atâta timp cât îți dorești cu adevărat Mica! Îți doresc să te faci bine, ai încredere, acolo sus cineva te iubește!”

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa „Abracadabra”  timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.
Din nefericire, în urmă cu un an, Mica a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat și, în prezent, se zbate între viață și moarte în spital.

Citește și:

  • Dana Rogoz: „MICA este mai deșteaptă decât noi toți la un loc!”. DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre blonda cu ochi albaștri de la „Abracadabra”
  • „Magicianul” Marian Râlea, în stare de ȘOC. Află ce i-au spus medicii când a fost să o vadă pe Mica!
  • Tatăl Micăi de la „Abracadabra”, la capătul puterii: „Nu mai pot! Nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla!”. Află ultimele vești despre starea acesteia!

 

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii