Mergi direct la conținut »
Mihaela Borcea strălucește lângă iubit. E mai înfloritoare ca niciodată alături de Sorin Rap | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihaela Borcea strălucește lângă iubit. E mai înfloritoare ca niciodată alături de Sorin Rap | FOTO

Mihaela Borcea este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, Sorin Rap, lângă care radiază. Mihaela Borcea și-a aniversat ziua numelui zilele trecute, dat fiind că o cheamă și Mariana. Fosta parteneră de viață a omului de afaceri cristi Borcea a ți nut să le mulțumească celor care s-au gândit la ea și i-au transmis mesaje. "Mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase și gândurile bune!!???", le-a transmis Mihaela Borcea celor care i-au făcut urări de ziua sa de nume.

De Dana Aramă,

Mesajul Mihaelei Borcea este însoțit de mai multe imagini în care fosta soție a lui Cristi Borcea apare în compania actualului ei iubit, Sorin Rap, alături de care este mai înfloritoare ca niciodată.

Mihaela Borcea este răsfățată de iubitul ei, care este extrem de grijuliu și de atent cu ea. Acesta radiază în compania lui, semn că relația lor este una foarte bună.


Despre povestea de dragoste dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap s-a aflat la începutul acestui an. Sorin Rap – fost polițist – este om de încredere (inclusiv șofer) al Mihaelei Borcea de peste un an. Zvonuri despre o probabilă idilă cu „șefa” apăruseră mai demult, pe atuncie bărbatul fiind, se pare, însurat. Angela, soția lui, a ieșit în public cu scandal, acuzând-o pe Mihaela Borcea că „i-a furat bărbatul” . La vremea respectivă, fosta soție a a lui cristi Borcea a negat orice relație cu angajatul său.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
Close
Închide
  Close