Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > MIHAELA RĂDULESCU, petrecere CU LĂUTARI, SIFON ŞI GĂLUŞTE cu prune, în CENTRUL VECHI! Iată cât DE FERICITĂ este lângă DANI OŢIL! FOTO

MIHAELA RĂDULESCU, petrecere CU LĂUTARI, SIFON ŞI GĂLUŞTE cu prune, în CENTRUL VECHI! Iată cât DE FERICITĂ este lângă DANI OŢIL! FOTO

De Simona Josan,

Dacă imaginile cu ei doi împreună, publicate în ultimele săptămâni, nu au fost suficiente, Mihaela Rădulescu le închide gura cârcotaşilor care „au dat-o despărţită” de Dani Oţil, cu o serie de fotografii alături de iubitul ei.
Ajunsă săptămâna trecută în România, pentru a onora mai multe invitaţii la evenimente cu ştaif, diva se pare că a mai stat puţin pe meleagurile noastre, înainte de a se îmbarca spre Monaco. Vedeta a petrecut de minune, cu prietenii ei, la lăutari, într-un restaurant din Centrul Vechi, unde s-a bucurat de vinul casei, „îndoi” cu sifon, dar şi de găluşte cu prune. De la sindrofie nu au lipsit matinalul de la Antena 1, alături de care s-a fotografiat, dar nici Bobonete sau Cristina Spătar, supranumită regina R’n’B.
„Lacrimi şi sfinţi- aşezământ gastronomic de mare angajament, unde am petrecut cateva ore de senzatie, cu Bobonete, magicianul George, Cristina Spatar şi alţi prieteni faini. Găluştele cu prune de la final m-au învins”, a scris Mihaela pe contul ei de Facebook.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close