Mergi direct la conținut »
Mihaela Tatu, despre revenirea la TV. "Voi face o emisiune înregistrată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Tatu, despre revenirea la TV. "Voi face o emisiune înregistrată"

Mihaela Tatu, despre revenirea la TV. „Voi face o emisiune înregistrată”

Mihaela Tatu va avea o emisiune online începând din luna septembrie a acestui an.

De Dana Aramă,

Mihaela Tatu s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, după ce ani de zile a prezentat emisiunea „De 3xfemeie”. Dedicată unei alte cariere decât cea din televiziune, Mihaela Tatu a anunțat la emisiunea prezentată de Mihai Morar la Antena Stars, că din toamnă va avea o emisiune la un post de televiziune online din Capitală.

La emisiunea lui Mihai Morar, Mihaela Tatu a făcut dezvăluiri și despre viața ei de acum.

„Sunt în recuperare. Am o lună de la operație. Am purtate cârje o săptămână și jumătate.  E doar un menisc și e normal să fie așa. Asta e simplu. Două luni de recuperare și sunt din nou pe baricade. De ce? Pentru că nu sunt cuminte. În Bali mi s-a întâmplat. Au fost valuri mari în ocean și m-au trântit în genunchi.

A trecut, fac recuperare, lucrurile merg bine. La început am șchiopătat un pic…

Nu mă mărit. Am alte lucruri de făcut. E atât de frumoasă viața. Astăzi mi-a propus cineva să lucrez într-un soi de televiziune. Mi s-a porpus de la un post de televiziune online din București să fac o emisiune. Una pe săptămână, înregistrată. și am să vin în București și akm să fac acea emisiune începând din septembrie.

Pentru că vin, stau 2-3 zile, maximum o săptămână, trag pentru o lună de zile, după care sunt liberă.  Deci asta o să o fac, dar să mai fac emisiuni, cu toate că toată existaența mea din media, timp de 22 de ani, nu am făcut decât emisiuni în direct. Pentru că e temperamentul, pentru că e starea de adrenalină care îmi priește”, a declarat Mihaela Tatu.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA. Polițiștii locali de la Sectorul 4 sunt puși de șefi să escorteze camioanele firmelor preferate, ca să nu achite taxe


 

Close
Închide
  Close