MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Mihai Albu: „Copilul meu era dus de mână de altcineva, care ar putea să fie un tată de ocazie”

Distribuie

Mihai Albu nu se poate obişnui cu gândul că îşi petrece mai puţin timp cu fiica sa, Mikaela. "Am slăbit şapte kilograme în trei săptămâni căci m-am consumat. Mi-am dat seama că anumite aspecte din viaţa noastră de cuplu nu sunt cum trebuie şi am zis că divorţul poate fi o soluţie. Eu nu am reuşit să ies din relaţie, încă am impresia că e tot soţia mea. Mă gândesc mult la fetiţa noastră, este insuficient să stea două zile cu mine pe săptămână", a declarat creatorul de pantofi.

Acesta a adăugat: „Iulia a fost foarte receptivă şi a lăsat-o pe micuţă chiar să stea mai mult timp cu mine. Noi ne-am dat seama că un mediu tulbure nu este benefic pentru Mikaela”.

Mihai Albu a punctat: „Pozele cu Iulia şi acel bărbat nu m-au deranjat, ci m-a deranjat faptul că era implicată fetiţa mea. Expunerea copilului nu mi-a picat bine. Copilul meu era dus de mână de altcineva, care ar putea să fie un tată de ocazie. Nu ştiu cine e acel bărbat”.

Întrebat dacă există şansa unei împăcări, designerul a spus: „Mi-aş dori. Nu am crezut că divorţul nostru să ajungă ca o telenovelă. Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici. Am slăbit mult, cântăresc 60 de kilograme”.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii