Bărbatul a declarat la Cancan tv, că el credea că Bianca Drăguşanu era virgină, dar când au fîcut dragoste şi-a dat seama că nu a fost primul din viaţa ei.
„Atunci au început certurile, aceasta a fost prima minciună”, a spus Mihai.
„Eram la ea în apartament şi am început să ne certăm, să ne scoatem ochii. Ea avea în telefon sms-uri, apeluri şi m-am hotărât să o părăsesc. M-am întors spre uşă să plec şi a încercat sî mî lovească, dar cred că a avut un moment de tensiune, dacă să mă lovească sau să nu mă lovească”, a spus acesta.
„Începi să îţi pui semne de întrebare, dacă te vei culca viu şi nu te mai trezeşti. A venit după mine la uşă şi a fost instinctul să mă întorc, era cu cuţitul în mână”, a povestit Mihai.

Citeşte şi Bianca Drăgușanu s-a iubit cu actualul soț al Cristinei Spătar

„Eram la Tg-Jiu la casa de vacanţă a părinţilor mei. Eram într-un băruleţ, a venit sora mea şi mi-a zis că mă caută cineva. Am ieşit afară. Bianca Drăguşanu avea o fustă foarte scurtă, nişte saboţi şi ţinea mâna în geantă. M-a mirat venirea ei, am întrebat-o ce făcea cu mâna în geantă şi spunea „vino mai aproape, vino mai aproape”. M-am apropiat de ea şi atunci ea mi-a pus un pistol la cap. Pistol… nu ştiu dacă avea gloanţe adevărate sau false, dar era un pistol argintiu. Mi l-a pus la cap şi îl ţinea la cap şi tremura toată şi plângea”, a mai spus bărbatul, adăugând că vedeta era disperată pentru că se despărţise de ea. Avea două gloanţe, potrivit lui Mihai şi ar fi spus că unul era pentru el, unul pentru ea, deoarece nu mai poate să trăiască fără el.
Mihai spune că are şi martori. Vărul lui a ieşit şi i-a spus să lase pistolul jos şi atunci Bianca l-a pus jos şi a fost rugată să se îndepărteze. „I-am dat o palmă cât am putut de tare”, a mai povestit fostul iubit al vedetei.
Ulterior, ar fi vorbit pe messenger şi Mihai i-a spus să îşi ceară iertare, iar Bianca i-a zis că nu îşi mai aduce aminte ce a făcut.
REPLICA BIANCĂI DRĂGUŞANU
„Nu am vorbit cu acest om de 15 ani, nu are dreptul să declare aşa ceva despre mine pentru că atunci aveam 16 ani şi eram minoră. Nu accept acest dialog”, a declarat Bianca pentru Cancan tv, iar apoi a izbucnit în lacrimi.
PRIETENA BIANCĂI
„Bianca e pur şi simplu traumatizată. Eu ştiu tot ce s-a întâmplat între ei, dar nu vreau să comentez!”

Nadal, iritat de o întrebare despre căsătorie: „O întrebare de rahat!” Cum a continuat dialogul, jurnalistul așteaptă scuze
GSP.RO

Nadal, iritat de o întrebare despre căsătorie: „O întrebare de rahat!” Cum a continuat dialogul, jurnalistul așteaptă scuze

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze