Mergi direct la conținut »
Mihai Morar a aflat de moartea lui Andrei Gheorghe, în timp ce se afla la un restaurant din Viena. “Gluma asta nu ar fi făcut-o nici el”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Morar a aflat de moartea lui Andrei Gheorghe, în timp ce se afla la un restaurant din Viena. “Gluma asta nu ar fi făcut-o nici el”

Mihai Morar a aflat de moartea lui Andrei Gheorghe, în timp ce se afla la un restaurant din Viena. “Gluma asta nu ar fi făcut-o nici el”

Mihai Morar a aflat de moartea lui Andrei Gheorghe, în timp ce se afla la un restaurant din Viena, alături de alți colegi de breaslă, unde participau la un congres. Vestea a picat ca un trăsnet, iar toți cei de la masă au avut un șoc.

Mihai Morar a povestit pe contul de socializare, cum a aflat cumplita veste, că cel datorită căruia a ales să facă radio, s-a stins din viață la doar 56 de ani.

 Nu se poate. Aseară era în poveștile nostre. “Ținea la Mihai mult.” Ține! Nu ar fi bine să vedem ce spun medicii?! Singurul idol pe care l-am avut eu vreodată nu are cum să moară. El se poate retrage, el poate să iasă la pensie, eventual, să își procure pașaport fals și să înceapă o viață nouă în Barbados, să se teleporteze, orice… Dar el nu are voie să moară.

Peste masa noastră din restaurantul italian de lângă Opera din Viena s-a lăsat tăcerea. Până să vină confirmarea. Andrei e singurul om cu umor negru care a avut succes de masă în România. Dar gluma asta nu ar fi făcut-o nici el. Știa unde să se oprească. Cum, care glumă? Noi să fim la congresul internațional de radio, la Viena. Și să primim vestea asta. Despre omul pentru care eu m-am apucat să fac radio. Andrei n-a fost niciodată la congrese unde să învețe cum se face radio. Congresele învățau de la Andrei cum se face radio. Andrei învăța de la Andrei. Andrei asculta de Andrei. Și, uneori, nici Andrei n-a mai ascultat de Andrei…

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Între timp, a ajuns și vestea. Andrei nu mai e. Gheorghe nu moare. Dar Andrei nu mai e. Peste masa noastră din restaurant s-a lăsat tristețea. Ba nu, neputința. Că, mâine, la congresul de radio de la Viena nimeni nu va vorbi despre el. Că mâine dimineață, în FM, nimeni nu îi va simți lipsa. Oamenii de radio trăiesc acum. Și mor până a doua zi. Învie de fiecare dată când se aprinde becul roșu “ON AIR”. Fluturii și oamenii de radio. Trăiesc doar o zi. Trec de la stadiul de larvă la cel de adult, își depun ouăle și mor în aceeași zi. Dar renasc a doua zi. În fiecare zi. Până când mor pentru totdeauna”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Citește și

Andrei Gheorghe, implicat în mai multe scandaluri. A fost urmărit penal pentru deținere de droguri

Close
Închide
  Close