Mergi direct la conținut »
Mihai Morar, naș de botez a noua oară. Ce bine a arătat soția lui
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihai Morar, naș de botez a noua oară. Ce bine a arătat soția lui

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a avut parte de un eveniment fericit chiar în ziua de Bobotează, când a fost naș de botez alături de soția sa.

De Dana Aramă,

Mihai Morar este căsătorit cu frumoasa Gabriela de mai bine de zece ani. Cei doi au împreună fetițe gemene, Mara și Cezara.

Cuplul se înțelege perfect, iar în ziua de Bobotează, 6 ianuarie, prezentatorul de televoiziune Mihai Morar și consoarta sa au avut parte de un eveniment fericit în viața lor.

Cei doi au devenit nașii de botez ai unui băiețel care a primit numele Matei.  Micuțul este cel de-al nouălea fin al moderatorului de la Antena Stars.

„Case-n Rai ne înconjoară, botezăm a noua oară. #nașașinașul”, a spus Mihai Morar.

„Familia Morar botează în ziua de Bobotează. Să ne trăiești frumos, Matei!”, a adăugat el.

La botez, partenera de viață a lui Mihai Morar a impresionat cu apariția ei. A purtat o rochie de culoare neagră, cu motive aurii, care i-a avantajat formele și care i-a venit impecabil. Pe deasupra, gabriela Morar a purtat o capă de culoare albă.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre cazul de pedofilie din Drumul Taberei: „Copiii vor fi afectați psihologic dacă îi văd scandalizați pe adulții din jurul lor”


 

Close
Închide
  Close