Mergi direct la conținut »
Mihai Morar și soția au ales numele celui de-al treilea  copil. „A fost cea mai mare dispută în familie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Morar și soția au ales numele celui de-al treilea copil. „A fost cea mai mare dispută în familie”

Mihai Morar și soția au ales numele celui de-al treilea copil. „A fost cea mai mare dispută în familie”

În curând, Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară. Soția lui va naște în această vară, cea de-a treia fetiță, iar realizatorul tv a mărturisit că a decis ce nume va purta micuța, însă îl va dezvălui atunci când va veni pe lume.

„Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să-şi impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect. Când am ales numele eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord”, a spus Mihai Morar la XNS.

Mihai Morar este căsătorit cu Gabriela, împreună cu care are gemene: Mara și Cezara. Prezentatorul de la Antena Stars a anunțat de Buna Vestire că va deveni din nou tătic.

Citește și

Povestea unei false amenințări comise de taximetriști la adresa trotinetelor, care a devenit articol plătit și, mai apoi, știre!

Close
Închide
  Close