MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2017 12:12

Mihai Morar spune lucrurilor pe nume în cazul morții Denisei Manelista. „Nu putem să trăim pe altă planetă”

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a comentat pe marginea morții Denisei Răducu, pe numele său de scenă Denisa Manelista.

Moartea Denisei Răducu, la numai 27 de ani, a stârnit mare vâlvă în țara noastră. De la artiști, colegi de breaslă și diverse persoane publice la oameni obișnuiți, toți au fost impresionați de tragedia tinerei artiste care a fost răpusă de o boală cruntă la ficat.

De altfel, la înmormântarea Denisei Manelista, care a avut loc marți, 25 iulie 2017, la Ștefănești, mii de oameni auvenit să o conducă pe ultimul drum pe cântăreață.

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a comentat despre Denisa Manelista în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars.

„Nu suport înmormântările pentru că în principiu trebuie să mă bucur de viaţă şi să trăiesc viaţa, atât cât mai am de trăit. Nu putem să trăim pe altă planetă şi trebuie să recunoaştem cinstit că lumea are o atracţie faţa de lucrul ăsta. Eu nu ştiu să vă spun o piesă din repertoriul Denisei Răducu, dar pot să vă spun că a fost un om bun.

Această fetiţă chiar avea un talent. Poate nu a avut şansa să facă şcoli înainte, să îşi dea măsura completă a talentului său. Asta a dus-o viaţa să facă: manele. A fost foarte populară”, a afirmat Mihai Morar.


Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu, Mihai Morar și inmormantare pe Libertatea.

Comentarii