Mergi direct la conținut »
Mihai Morar, surpriză de proporții din partea fiicelor și a soției. “Hai să-l trezim pe tati și să îl ducem direct la aeroport”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Morar, surpriză de proporții din partea fiicelor și a soției. “Hai să-l trezim pe tati și să îl ducem direct la aeroport”

Mihai Morar, surpriză de proporții din partea fiicelor și a soției. “Hai să-l trezim pe tati și să îl ducem direct la aeroport”

Peste doar câteva zile, Mihai Morar va împlini 37 de ani, iar cele mai importante persoane din viața lui i-au făcut o surpriză de proporții.  Soţia şi fiicele lui Mihai Morar au cumpărat bilete către Viena fără să îi spună nimic prezentatorului TV.

„Suntem toți împreună când familia se-adună. Fetele mi-au făcut o surpriză înainte de ziua mea: un weekend la Viena. Planul perfect: “hai să-l trezim pe tati și să îl ducem direct la aeroport.” Asta a fost surpriza. Doar că vă reamintesc că locuiesc cu trei fete în casă. Iar fetele știu să țină un secret. ? Mi-au spus cu două săptămâni mai devreme. Nu-i bai! Suprizele trec. Amintirile rămân. Tschüss!”, a scris Mihai Morar.

În primăvara acestui an, Mihai Morar și-a deschis o cafenea, care se pare, îi merge foarte bine. Prieteni foarte apropiați i-au trecut deja pragul.

Citește și

Cum arată buletinul de vot la referendumul pentru definirea familiei. Dacă scrii ceva pe buletin, dar pui ștampila corect, votul e valabil

Capcana din Ordonanţa de organizare a referendumului, liber la fraude; Cum poate un alegător să fie prezent la vot, dar să nu voteze

Close
Închide
  Close