Mergi direct la conținut »
Mihai Onilă, mărturisiri dureroase după moartea fetiței lui. “Aveam nevoie de lecția asta dură“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Onilă, mărturisiri dureroase după moartea fetiței lui. “Aveam nevoie de lecția asta dură“

Mihai Onilă, mărturisiri dureroase după moartea fetiței lui. “Aveam nevoie de lecția asta dură“

 Mihai Onilă, mărturisiri dureroase după moartea fetiței lui, Ioana Emily Hope, care s-a stins din viață la vârsta de 10 ani, din cauza unui cancer la creier. De atunci, viața artistului s-a schimbat total. Trageria a avut loc în urmă cu aproape doi ani.

Emily s-a stins din viaţă la câteva luni după ce i s-a pus diagnosticul. „Viața e scurtă și nu vă dă nici un fel de garanții, ăsta e mesajul fetiței mele. În ultimul timp nu am mai comunicat pentru că mă concentrez pe prezent. Misiunea pe care a avut-o Ioana pe pământ este aceea de a mă fac să conștientizez că prezentul e cel mai important. Aveam nevoie de lecția asta dură. Există două feluri de evoluție, prin suferință și prin voință.”, a mărturisit Mihai Onilă, la Agenția Vip.

„Am curajul de a vorbi despre lumină pentru că am renunțat la luptă. O mare parte din timpul pe care îl petreceam studiind spiritualitatea m-am lovit de atacuri. Am renunțat la luptă în urmă cu 10 ani. Am pornit pe drumul spiritualității după ce am aflat minunea că soția mea este însărcinată. Soția mea este cu un pas în urma mea în această perioadă, a trecut experiența prin filtrul unei mame. Având în vedere că eu sunt exemplu ei din fiecare zi, renunță și ea la luptă.”, a mai spus Mihai Onilă.

Fetița lui Mihai Onilă a murit în luna noiembrie 2016. Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, nepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș’, a fost mesajul scris  atunci de Gabi Onilă, fratele lui Mihai,  pe rețeaua socială.

Citește și

O femeie este căutată de poliție, după ce a sunat în mijlocul nopții la mai multe sonerii. Detaliu care a atras atenția

Close
Închide
  Close