Mergi direct la conținut »
Miley Cyrus a renunțat la droguri. Nu a mai fumat marijuana de trei săptămâni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Miley Cyrus a renunțat la droguri. Nu a mai fumat marijuana de trei săptămâni

Miley Cyrus a renunțat la droguri. Nu a mai fumat marijuana de trei săptămâni

Miley Cyrus a renunțat la droguri și spune că nu a mai fumat marijuana de trei săptămâni și că încearcă să se schimbe pentru iubitul ei, Liam Hemsworth, scrie Daily Mail.

Miley, care a refuzat să vorbească cu presa și a stat cât mai ascunsă posibil de aparatele de fotografiat în ultimele luni, a acordat un interviu pentru revista Billboard Magazine. Artista susține că a reușit să renunțe la droguri, că nu a mai fumat marijuana de trei săptămâni. ”E o nebunie, dar nu am mai fumat marijuana de trei săptămâni, ceea ce înseamnă cea mai lungă perioadă de când am început să fumez”, a mărturisit Miley în interviu.

Cântăreața spune că nici nu mia bea alcool și că este ”curată”. ”Îmi place să mă înconjor de oameni care își doresc mai mult, sunt mai evoluați, mai deschiși și am constatat că aceștia sunt oameni care nu sunt drogați”, a mai spus aceasta.

Miley s-a împăcat cu fostul ei logodnic, Liam Hemsworth, cel cu care urma să se căsătorească în 2013, dar s-au despărțit cu puțin înainte de nuntă. Acum spune că ”Trebuia să schimb atât de multe, iar să schimbi ceva pentru cineva este foarte greu”.

Cântăreaţa melodiei ‘Wrecking Ball, în vârstă de 24 de ani şi actorul din ‘The Hunger Games, 26 de ani, au început relaţia lor în timpul filmărilor pentru lungmetrajul ‘The Last Song, în 2009, în care au jucat împreună. Cei doi au anunţat că s-au logodit în 2012, înainte de a pune capăt relaţiei în 2013.

Pe parcursul relației lor, Miley a început să renunțe la imaginea adolescentei Disney și s-a transformat cu totul într-o vedetă pop rebelă, care se îmbrăca extravagantă și extrem de provocator, fuma marijuana pe scenă, iar versurile cântecelor ei erau dintre cele mai explicite.

După doi ani de pauză, Miley şi Liam s-au reîmpăcat anul trecut, cântăreaţa fiind surprinsă cu inelul de logodnă pe deget, de atunci tot apărând informații că cei doi s-ar pregăti să meargă la altar. Relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, cei doi fiind printre cuplurile preferate ale presei care a scris de foarte multe ori că s-ar fi căsătorit sau că s-au despărțit.

 

Close
Închide
  Close