Mergi direct la conținut »
Minunea de care a avut parte Ozana Barabancea când era însărcinată cu fiica ei. "O doamnă din Urziceni era în doliu și îmi spunea..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Minunea de care a avut parte Ozana Barabancea când era însărcinată cu fiica ei. "O doamnă din Urziceni era în doliu și îmi spunea..."

Minunea de care a avut parte Ozana Barabancea când era însărcinată cu fiica ei. „O doamnă din Urziceni era în doliu și îmi spunea…”

Ozana Barabancea a povestit despre minunea de care a avut parte când era însărcinată cu fiica sa, Gloria. Artista are doi copii.

De Dana Aramă,

Vedeta a mărturisit, la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, că nu a știut că este însărcinată și că a mers la un simplu control la medic. Acolo a avut  parte de o întâlnire care a marcat-o.
„Prezenţa Gloriei este o minune. Eu nu ştiam că sunt însărcinată. M-am dus la un control şi doctorul nu venea. Stăteam acolo cu nişte doamne la o tacla. O doamnă din Urziceni era în doliu şi îmi spunea că dacă sunt însărcinată să nu cumva să dau copilul afară pentru că fiecare copil vine în viaţa noastră cu iubiri diferite. Ea mi-a spus că a avut trei sarcini şi un copil i-a murit.

A venit medicul şi mi-a spus că am o sarcină în evoluţie şi mai erau trei zile până puteam face chestia aia urâtă… Am făcut o ecografie şi mi-a spus 60% este fetiţă şi este frumoasă ca mă-sa. În momentul ăla, Doamne ce fericire, ce sentiment frumos… Soţul meu la început a vrut, după aceea nu a vrut. Trebuia să nasc pe 2 martie. Avea cordonul ombilical de trei ori în jurul gâtului”, a povestit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

Close
Închide
  Close