Mergi direct la conținut »
Mirabela Dauer a mers la mănăstire și a plâns în fața preotului. Artista a trecut prin momente grele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirabela Dauer a mers la mănăstire și a plâns în fața preotului. Artista a trecut prin momente grele

Mirabela Dauer a mers la mănăstire și a plâns în fața preotului. Artista a trecut prin momente grele

Recent, Mirabela Dauer a trecut prin momente unice, după ce a ajuns la o mănăstire împreună cu apropiații ei. Artista a fost atât de impresionată de slujba ținută de preot, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

„Părintele mi-a spus că e mândru de mine că sunt curajoasă. Recunosc că sunt curajoasă. Mi-a ţinut o slujbă… în care, pentru sănătate, pentru prieteni, atâta am plâns! Eu în viaţa mea nu am avut un moment atât de frumos. A fost cel mai frumos moment şi sincer, minunat, cu o încărcătură extraordinară”, a povestit Mirabela Dauer la Antena Stars.

La începutul acestui an, Mirabela Dauer a fost operată de urgență, din cauza unor probeme la rinichi. Pentru că situația s-a agravat, medicii i-au extirpat unul dintre rinichi. Raoul, cel care colaborează de ani buni cu artista, a vorbit despre starea de sănătate a acesteia.

Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Ministerul Justiției recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!

 

Close
Închide
  Close