MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2018 11:05

Mircea N. Stoian, despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav. „Cred că cea mică ar trebui să rămână la…”

Distribuie

Mircea N. Stoian, care o cunoaște foarte bine pe Bianca Drăgușanu, a spus  cine ar trebui să se ocupe de îngrijirea fetiței pe care aceasta o are cu Victor Slav.

Jurnalistul Mircea N. Stoian și-a spus și el părerea după ce Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit. Acesta a declarat cu cine ar trebui să rămână fetița celor doi, Sofia Natalia, după separarea părinților.

„Referitor la micuța Sofia, cred că cea mică ar trebui să rămână la mamă, indiferent de situație. Victor ar trebui să aibă dreptul să o vadă pe cea mică ori de câte ori dorește, dar de crescut, Sofia trebuie să fie crescută de Bianca. Bine, cea care ține frâiele în casa aia e mama Biancăi, ea administrează tot și se agită cu cea mică. Iar fetița e frumoasă, cuminte și deșteaptă. Bunica face treabă bună, așa că Sofia trebuie să rămâna la mamă, la Bianca”, a declarat Mircea N. Stoian pentru wowbiz.ro.

 

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. 'Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii