Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Culisele unei familii fericite!  Mirela Vaida: “După o relaţie de aproape 15 ani, suntem la un alt capitol!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Culisele unei familii fericite!  Mirela Vaida: “După o relaţie de aproape 15 ani, suntem la un alt capitol!”

EXCLUSIV/Culisele unei familii fericite!  Mirela Vaida: “După o relaţie de aproape 15 ani, suntem la un alt capitol!”

Mirela Vaida se întoarce luna aceasta “pe sticlă”, la Antena 1, cu o emisiune nou nouță despre dragoste, prezentatoarea TV încercând să rezolve, alături de o armată de specialiști, problemele sentimentale ale protagoniștilor. Cu această ocazie, am luat-o la întrebări pe amfitrioană despre propria poveste de iubire, dar și despre noul format TV pentru care se pregătește intens.  

În aceasta lună revii pe micul ecran la pupitrul unei noi emisiuni, “Totul pentru dragoste”. De ce ai optat tot pentru un show matrimonial?

“Totul pentru dragoste” nu este nici pe departe un show matrimonial, ci este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge să le trăiască, la povestea de viaţă a acestuia, fie că vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut. Mai ales că acest concept este unul atât de larg, vom vorbi despre toate, despre alegerile pe care le-au făcut unii oameni, despre eşecurile pe care le-au avut, despre încercările prin care au trecut, pentru a vedea dacă au reuşit sau nu să îşi menţină relaţia de cuplu.

La “Totul pentru dragoste” sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sună ca să îşi spună povestea, dramele prin care trec sau pur şi simplu să ne spună cum au reuşit să treacă de momentele grele din viaţa de familie. Pentru că noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţă de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Ai avut o binemeritată vacanță. Ce ai făcut în această perioadă?

N-am avut o vacanţă propriu-zisă, pentru că atunci când ai doi copii mici acasă, clipele de respiro aproape că nu prea existã. Din ianuarie am început şi pregătirile pentru noul meu proiect de la Antena 1, “Totul pentru dragoste”, o emisiune care se bazează pe cazuri 100% reale, semnalate de telespectatori pe adresa casting.a1.ro şi care presupune foarte multã muncă.

Mirela Vaida nu a apărut pe sticlă, dar nu a avut timp de vacanță

Ai reușit să poposești și pe plaiurile natale? Ce îți lipsește din viața în Capitala și regăsești doar când ajungi acasă la părinții tăi?

Într-adevăr, de curând am fost în Bucovina, unde am cutreierat în lung şi-n lat în căutare de fete frumoase şi talente alături de Mircea Radu şi echipa lui, de la “Ie, Românie”, însă nu am ajuns şi acasă, la ai mei, pentru că a fost o plecare scurtă, de 2-3 zile, aveam cu mine o întreagă echipă de filmare. Pentru mine, plecatul acasă înseamnă vacanţă, sărbători, înseamnă liniştea şi regăsirea copilăriei, pe care doar acasă le găseşti.

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă
Recomandări

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă

Timpul în care nu am fost pe sticlă a fost scurt şi foarte comprimat, n-am avut din timp, din păcate, să plănuiesc o vacanţă.

Apropo de promo-ul emisiunii, ție, cum îți e dragostea, Mirela?

Cum să-mi fie? Foarte bine! La mine dragostea e ca un râu lin, care curge în matca lui de multã vreme. Lucrurile sunt aşezate. Ne trăim dragostea ca o familie sudată. După o relaţie de aproape 15 ani, suntem la un alt capitol în ceea ce priveşte dragostea, cel al maturităţii şi al împlinirii.

Soțul este maestru în …surprize

Pentru că tot ne aflăm în luna iubirii, tu și soțul tău obișnuiți să celebrați cele 2 sărbători: Valentines Day și Dragobetele? Care a fost cea mai tare surpriză/nebunie făcută din dragoste?

Anca Serea rupe tăcerea și le răspunde celor care spun că e sectantă: ''Sunt de religie...'
Recomandări

Anca Serea rupe tăcerea și le răspunde celor care spun că e sectantă: ''Sunt de religie...'

Nu ne planificăm lucrurile astea. Mai ales că Valentines Day nu e pe gustul meu, dar sigur că e mult mai uşor să găseşti pretexte pentru orice: să ieşim la o masă împreună, să mergem la un film sau să îmi cumpere încă o dată soţul meu ceva ce ştie că-mi doresc şi să îmi spună că e cu ocazia Dragobetelor. Anul astă, de exemplu, pe 14 februarie suntem planificaţi cu copiii la vaccin, deci fiecare trăieşte dragostea în funcţie de etapa vieţii în care se află.

Cea mai tare surpriză? Fiecare surpriză e frumoasă atunci când e făcută din dragoste. În general eu sunt un om greu de surprins, să pui ceva la cale şi eu să nu mă prind e foarte greu, dar soţul meu nu ştiu cum face şi reuşeşte de fiecare data să-mi facă surprize micuţe şi de efect.

Mirela Vaida: “Reţeta unei căsnicii fericite nu există!”

Ai suferit vreodată din dragoste? În adolescență, de exemplu? Cum ai depășit momentul?

Ah, normal. Mai ales în adolescenţă, cred că majoritatea oamenilor suferă din dragoste. Bineînţeles că şi eu am suferit, ca mai toate puştoaicele la 16 ani. Am lăsat timpul să treacă până l-am uitat de tot, că aşa e la vârsta adolescenţei, suferi tare, intens şi scurt. Mereu apare cineva nou în peisaj care să readucă zâmbetul pe buze.

Care e rețeta unei căsnicii fericite, avand în vedere că aveți 2 copii? Mai aveți timp pentru voi?

Timpul pentru noi e cel mai afectat, dar mereu ne spunem că va trece şi perioada asta, vor creşte copiii şi atunci vom avea timp să recuperăm. Reţeta unei căsnicii fericite nu există, fiecare trebuie să şi-o prepare singur, în casă, şi să o mai adapteze după gust.

Mirela Vaida e pasionată de echitație

În afara de muzică și televiziune, ce alt hobby, pasiune mai ai și pe care l-ai putea transforma oricând într-o profesie?

Îmi place echitaţia, e un sport dupã care râvnesc şi unde am ajuns foarte rar în ultima perioadă. Mi-am propus ca odată cu venirea primăverii să merg împreună cu Carla, mai ales că ea îndrăgeşte foarte mult poneii. Şigur că mi-ar plăcea să fie asta şi o profesie, pentru că e una extrem de frumoasă. Nici nu aş putea spune cât ar fi plăcere şi cât ar fi profesie.

Citeste si: Mirela Vaida, mesaj pentru fani înainte să revină pe micile ecrane

 
 
Close
Închide