Mergi direct la conținut »
Misha, schimbată total. Brunetă și creață - arată spectaculos
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Misha, schimbată total. Brunetă și creață – arată spectaculos

Misha și-a uimit admiratorii cu look-ul pe care l-a afișat într-o fotografie făcută publică pe contul său de socializare.

 

Cu părul lung și creț și brunetă – așa arată fosta soție a lui Connect-R în cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe internet. Misha arată spectaculos, lucru pe care l-au remarcat imediat și prietenii din mediul virtual ai acesteia.

„Ești atât de frumoasă, Misha”, „Așa da, ce să zic”, „Arăți super tare”, „Super frumoasă”, „Wow, ce bine îți stă brunetă creață!!!”, „Ești cea mai frumoasă! Blondă, brunetă, cu părul scurt, ești cea mai frumoasă femeie”, „Frumoasă foc”, „Wow, ce frumusețe ești! Splendidă, superbă și minunată”, sunt câteva dintre complimentele pe care le-a primit Misha de la internauți.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. Anul trecut, în data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

Close
Închide
  Close