MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2011 10:53

Mitch, tatăl cântăreței Amy Winehouse: „Fiica mea a murit din cauza curelor de dezintoxicare”

Distribuie

Mitch Winehouse, tatăl cântăreței, este convins că aceasta a murit din cauza unui atac produs de renunțarea bruscă la alcool.

„Tot ce făcea Amy, făcea în exces. Consuma alcool în exces și curele de dezintoxicare erau excesive. Perioadele în care bea alcool erau lungi, iar cele în care era abstinentă erau din ce în ce mai scurte, dar foarte dure. Din cauza asta a suferit un atac și nu a fost nimeni lângă ea să o salveze”, a declarat tatăl artistei.

În ciuda faptului că raportul toxicologic a arătat că în corpul ei nu erau urme de substanțe ilegale, Mitch Winehouse a spus că la analize s-au descoprit urme de Librium, medicament folosit împotriva anxietății și sevrajului. Mai mult, se pare că în sânge avea și o cantitate mică de alcool.

Amy Winehouse a fost găsită pe 23 iulie moartă în apatamentul ei din Londra, Anglia. Vedeta de 27 de ani se simțea rău în ultima vreme din cauza drogurilor, agentul ei anunțând cu câteva săptămâni înainte de deces că solista își anulează concertele pe care urma să le aibă în vară, pentru a-și reveni.

Citește mai multe despre Amy Winehouse pe Libertatea.

Comentarii