MENIU CAUTĂ

Moment special pentru Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. A cântat în deschiderea concertului Andei Adam

Distribuie

Moment special pentru Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. fetița a fost invitată să cânte în deschiderea unui concert susținut de Anda Adam.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a reușit să ofere un moment unic pe scena Românii au talent, după ce a cântat vocal și la pian, cu degetele de la picioare, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinala concursului.

Micuța are o activitate extrem de intensă. Recent, ea a fost invitată la Târgoviște, acolo unde avut parte de o zi cu totul specială.

Moment special pentru Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. „Moment unic”

Lorelai Moșneguțu a fost la Târgoviște de 1 Mai. Talentata fetiță a cântat în deschiderea concertului susținut de una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicală din România, Anda Adam.

„Un moment unic alături de prietenele mele de 1 Mai la Complexul Turistic de Natație Târgoviște unde am avut bucuria să cânt în deschiderea concertului doamnei Anda Adam.??❣️?❤️???????????”, le-a spus Lorelai Moșneguțu prietenilor săi virtuali.

Citește mai multe despre Lorelai Mosnegutu pe Libertatea.

Comentarii