Mergi direct la conținut »
Momentele pe care Mihai Constantinescu nu ar mai vrea să le retrăiască. "Am fost azvârlit din casă, pe străzi, precum un câine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momentele pe care Mihai Constantinescu nu ar mai vrea să le retrăiască. "Am fost azvârlit din casă, pe străzi, precum un câine"

Momentele pe care Mihai Constantinescu nu ar mai vrea să le retrăiască. „Am fost azvârlit din casă, pe străzi, precum un câine”

Celebrul cântăreț Mihai Constantinescu a mărturisit că există momente pe care nu ar mai vrea să le retrăiască vreodată.

De Dana Aramă,

Mihai Constantinescu a dezvăluit de ce anume îi este dor din trecut și prin ce experiențe nu ar mai vrea să treacă niciodată.

„Îmi este din ce în ce mai dor de momentele frumoase ale copilăriei (joaca nesfârșită cu sora mea, mirosul copilăriei și atmosfera din familia mea), ale adolescenței (prima iubire ) și nu-mi doresc să retrăiesc vreodată momente ca acelea când am fost azvârlit din casă de două ori, pe străzi, precum un câine … și bineînțeles că nu mai vreau să trec prin momentele despărțirilor de persoanele cele mai dragi…”, a declarat artistul pentru femeide10.ro.

Mihai Constantinescu a făcut declarații și despre partenera sa de viață, Simona.

„Simona reprezintă echilibrul meu sufletesc, liniștea, zahărul, sarea și piperul relației noastre și cel mai important lucru este că amândoi am știut să trecem proba timpului”, a afirmat el.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din generația de aur a muzicii ușoare românești. A făcut un cuplu pe scenă, timp de mulți ani, cu interpreta de muzică ușoară Anastasia Lazariuc. În ultima perioadă de timp, Mihai Constantinescu s-a confruntat cu probleme de sănătate.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

 
 
Close
Close
Închide