Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Mădălin Ionescu nu vrea să se întoarcă în televiziune. "Poate că vom ajunge la un numitor comun"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Mădălin Ionescu nu vrea să se întoarcă în televiziune. "Poate că vom ajunge la un numitor comun"

Motivul pentru care Mădălin Ionescu nu vrea să se întoarcă în televiziune. „Poate că vom ajunge la un numitor comun”

Mădălin Ionescu a explicat care este motivul pentru care, cel puțin deocamdată, nu dorește să revină pe micile ecrane.

De Dana Aramă,

Mădălin Ionescu s-a retras din lumina reflectoarelor și acum realizează live-uri pe contul său de Facebook.

Fostul moderator a explicat care este motivul pentru care nu va fi văzut, cel puțin o perioadă, din nou la TV.

„Eu prezint pe Facebook în această perioadă, dar vreau să le spun celor care mă urmăresc și care așteaptă să revin în televiziune că primesc oferte foarte des din televiziuni. Am mai spus-o. Și le mulțumesc celor care în continuare sunt atenți la ceea ce fac, managerilor din televiziune în special, însă nu am găsit până în acest moment un echilibru între modul în care văd eu viața mea și piața și propunerile celor cu care m-am întâlnit.

Poate că vom ajunge la un numitor comun și… Însă mă simt foarte bine aici, vorbind cu voi direct. de multe ori în televiziune pierzi contactul direct cu telespectatorul, adiă nu prea îl ai. Lucrurile sunt din ce în ce mai reci din acest punct de vedere. Pe când, pe Facebook, cel puțin, e atât de interesant, e atât de atractiv, e atât de viu, comunici în permanență cu oamenii și mi se pare extraordinar”, a declarat Mădălin Ionescu într-un live realizat pe contul său de Facebook.

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”
Recomandări

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”

 

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii.


Citește și: REPORTAJ/Localnicii din Deveselu nu se tem de Putin sau de rachete balistice. Sunt supărați că poștașul întârzie cu pensiile/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close