Mergi direct la conținut »
Mowgli de România, puștiul care a primit Golden Buzz, a depășit toate așteptările în cea de-a doua semifinală „Românii au talent”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Mowgli de România, puștiul care a primit Golden Buzz, a depășit toate așteptările în cea de-a doua semifinală „Românii au talent”

Mowgli de România, puștiul care a primit Golden Buzz, a depășit toate așteptările în cea de-a doua semifinală „Românii au talent”

Mowgli de România, puștiul care a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș, a depășit toate așteptările în cea de-a doua semifinală „Românii au talent”, de vineri seara, 24 mai. Băiatul a executat un dans perfect și a primit numai laude din partea juraților.

„Îmi place foarte mult de felul în care te bucuri pe scenă„, a spus Andi Moisescu la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală.

La doar 8 ani, Aris Negoiță i-a uimit pe jurați, în audiții, cu momentul lui de dans și a reușit să îi determine pe prezentatorii emisiunii, Pavel Bartoș și Smiley, să apese Golden Buzz-ul care l-a trimis direct în semifinale.

Cei care luptă vineri seara, 24 mai, să cucerească publicul și să primească voturile pentru marea finală sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu.

Citește și

Minciuna din sistemul medical continuă să ucidă! Spitalul Judeţean Drobeta-Turnu Severin, cu 4 morți infectați într-o lună, raportează infecții de 0,3% pe an!

 

Close
Închide
  Close