De Sabina Ivănică,

Iulia Vântur este şi părea că va rămâne rodul fabricii de vedete de la Pro TV. Se pare însă că vremurile instabile din punct de vedere economic nu mai ţin cont nici de mamă, nici de tată.
Surse bine înfipte în zona de conducere a postului privat nr. 1 în România ne-au şoptit că blonda de la Iaşi, care şi-a început cariera ca şi corespondentă, se pregăteşte să o încheie… în noroi. În noroiul “Fermei vedetelor”, primul sezon, pe care l-a prezentat în primăvara acestui an.
Spunem primul, pentru că, se pare, pe al doilea nu-l mai prinde. Producătorii pregătesc o mutare fix pentru rolul de prezentatoare, iar motivul ar fi cât se poate de justificat.
Pentru că lucrează cu o firmă de impresariat şi contractele ei sunt semnate printr-un intermediar care ţine la postura de divă glamuroasă şi costisitoare a Iuliei, blonda pare să fi intrat printre primele pe lista de tăieri menite să amortizeze pierderile înregistrate de Pro în ultima vreme şi să sporească profitul postului.

Mulsul vacii se mută în Cipru

Drept consecinţă, s-a organizat deja un casting la care s-ar fi prezentat, nu neapărat în această ordine, Anamaria Ferentz, dornică să revină în circuit în ţara ei, Gina Pistol, care a mai pierdut câteva castinguri anul acesta la Pro după “Ferma vedetelor”, şi Lili Sandu.
Şi ea plecată în căutarea gloriei peste Ocean, Lili pare să fie favorită la rolul de prezentatoare a Fermei din 2016. Doar un semn i-ar fi de ajuns ca să intre în pâine, pentru o sumă acceptabilă. Şi ar mai fi o noutate în ceea ce priveşte cel de-al doilea sezon al show-ului.
Acesta nu se va mai filma în pădurea din Bucureşti şi, se pare, nici măcar în ţară. Destinaţia aleasă de producători şi până acum agreată de toţi cei implicaţi în proiect ar fi, spun sursele noastre, Cipru.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi