Mergi direct la conținut »
Nadine, într-o situație neplăcută. "Îmi ardeau obrajii de rușine. Mi-am pus cenușă în cap"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine, într-o situație neplăcută. "Îmi ardeau obrajii de rușine. Mi-am pus cenușă în cap"

Nadine, într-o situație neplăcută. „Îmi ardeau obrajii de rușine. Mi-am pus cenușă în cap”

Nadine a trecut printr-o experiență nu tocmai plăcută, despre care a povestit pe o rețea de socializare.

De Dana Aramă,

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, care anul acesta a împlint 40 de ani, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcvipat la show-ul „Școala Vedetelor”. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.

În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.

În urmă cu câteva zile, vedeta a fost pusă într-o situație stânjenitoare. A parcat mașina fără să se asigure dacă cel care parcase lângă ea mai avea loc să intre în mașina lui.

„Am parcat, în urmă cu câteva zile, fără să fiu atentă dacă șoferul mașinii lângă care am parcat are suficient loc să intre în mașina sa. Am plecat la magazin, m-am întors și lângă mașină aștepta domnul căruia i-am blocat intrarea în mașină. M-a făcut cu “ou și cu oțet”, în cel mai elegant mod posibil.

Nu m-am apărat, nu am încercat să găsesc nicio scuză, pentru că nu aveam. Era rândul lui să își verse oful pentru că l-am făcut să aștepte în frig, i-am pierdut timpul și tot ceea ce a mai simțit dumnealui. Mi-am pus cenușă în cap și iar cerut mii de scuze, uitându-mă la el, că să vadă că îmi asum și că îmi este rușine.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Totul de față cu copilul meu de 7 ani. Îmi ardeau obrajii de rușine… A fost o lecție bună pe care am meritat-o. A fost o lecție și pentru mine și pentru Noah, băiatul meu de 7 ani, ca să vadă că există consecințe la acțiunile noastre. Să vadă că nimeni nu are voie să se “relaxeze” atunci când este în mijlocul celorlalți, pentru că putem face rău… De atunci, cine se uită și de aproape și de departe, nu cumva să mai încurc pe cineva. Așa învățam, așa evoluăm”, a povestit Nadine.


Citește și: VIDEO | Reportaj cu arma-n mână. Am testat mitraliera NATO și pistolul pentru luptă urbană


 

Close
Închide
  Close