MENIU CAUTĂ

Narcisa Suciu și-a aniversat fiica. „De ziua ei își dorește să doneze o sumă de bani către UNICEF” | FOTO

Distribuie

Cântăreața Narcisa Suciu a aniversat-o pe fiica ei, Daria. Aceasta a împlinit 21 de ani și este o tânără foarte atrăgătoare.

Daria, fiica binecunoscutei artiste Narcisa Suciu, a împlinit 21 de ani. Vedeta a anunțat că fiica sa își dorește să doneze bani pentru UNICEF cu ocazia aniversării sale. De un an de zile, Dia se află la Helsinki, pentru a studia, la 500 de kilometri distanță de celebra sa mamă.

„Copilul meu perfect împlinește azi 21 de ani!  Ne-am petrecut weekend-ul împreună, pentru că ea lucrează azi și e la aproape 500 de km de mine. Pentru prima oară de când s-a născut nu suntem împreună de ziua ei… I-am facut un tort perfect-imperfect, asemănător cu mama care sunt: perfect-imperfectă.  De ziua ei își doreste să doneze o sumă de bani către UNICEF.

La mulți ani Daria, iubita mea! Să ai tot ce-ți dorești fix în momentul în care ai nevoie! Mama te iubește de la început fără sfârșit!”, este mesajul transmis de Narcisa Suciu de ziua de naștere a fiicei sale.


Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii 90 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997. Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Narcisa Suciu are toate motivele de mândrie în ceea ce priveşte viaţa personală. Este mămica unei fete foarte reuşite, pe nume Daria.

Citește și: EXCLUSIV | Corespondență din Paris de la Oana Moisil: ”Aici arde Notre-Dame! Pe tot coridorul de la etajul meu miroase tare a ars”

 

Citește mai multe despre narcisa suciu pe Libertatea.

Comentarii