Mergi direct la conținut »
FOTO | Ca la 20 de ani! Nicole Cherry a petrecut toată noaptea într-un club de fițe din București Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Ca la 20 de ani! Nicole Cherry a petrecut toată noaptea într-un club de fițe din București

FOTO | Ca la 20 de ani! Nicole Cherry a petrecut toată noaptea într-un club de fițe din București

În urmă cu două zile, Nicole Cherry a împlinit vârsta de 20 de ani, pentru a marca momentul, cântăreața a dat o petrecere pe cinste, în club, alături de prietenii săi.

Tinerii s-au distrat, au făcut instastory, au ascultat muzică bună și au dansat până la orele dimineții. Având în vedere că a fost o ocazie specială, Niclole Cherrry a purtat o ținută pe măsură: o rochiță cu alb și negru și spatele gol.

Totodată, la masa la care se afla cântăreața alături de amicii ei, ospătarii au adus șampanie scumpă și un tort roz. Iubitul lui Nicole Cherry a stat tot timpul cu ochii pe artistă și a ținut-o mai mereu în brațe. În momentul venirii tortului, toată lumea s-a strâns în jurul vedetei pentru a-i cânta „La mulți ani!”.

Puteți vedea mai multe imagini de la petrecerea dată de Nicole Cherry în galeria foto de mai sus.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ O artistă a transformat dorul de copilărie într-o afacere de succes. Viorica Șerbănoiu pictează globuri cu suflet (FOTO)


 

Close
Închide
  Close