De Denisa Macovei,

Deși, inițial, spunea că nu-și dorește o astfel de diplomă, Nicole se gândește acum să facă un business din asta și să deschidă o școală pentru copii.

Diriginta din liceu a trimis-o la studii

“M-a convins să-mi iau atestatul în actorie doamna dirigintă Mariana Ghițulescu, căreia îi mulțumesc, pentru că astăzi pot să predau, dacă vreau, arta actoriei la grădiniță. Nu voiam să mă bag în asta, că mi se părea că am mult de învățat. Eram atunci și cu Bac-ul și nu mai aveam chef să mai învăț și pentru atestat. Însă până la urmă, m-am mobilizat și am dat examenul. Acum mă gândesc chiar la o afacere, pentru că-mi place să lucrez cu copii. Nu știu dacă neapărat ca profesor de actorie, poate aș combina muzica cu actoria, pentru că așa am fost și eu învățată. Am făcut teatru de revistă în primă fază, după muzică, percuție, pian și actorie în liceu”, ne-a povestit Nicole.

Crede că ar fi un profesor bun

Cântăreața de 20 de ani încă nu și-a testat abilitățile de profesor, însă crede că s-ar descurca de minune în această ipostază, mai ales că simte că a aflat secretul unui dascăl perfect.

„Profesorul nu trebuie să fie autoritar, ci să-i facă pe copii să-și dorească să învețe, să-i influențeze pozitiv. Să-i provoace, cum m-a provocat pe mine doamna dirigintă. Mi-am dorit să n-o dezamăgesc, am dat examenul pentru atestat mai mult pentru ea. Azi îi sunt recunoscătoare”, a mai declarat Nicole.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Simptomele care l-au avertizat pe Gabi Balint că a suferit un atac de cord. ”L-a durut stomacul și puțin în stânga”

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie