MENIU CAUTĂ

VIDEO / Nicole Cherry vine la „Interviurile Libertatea”. Artista împlinește 5 ani de carieră și a lansat un videoclip de excepție pentru a marca această evoluție

Distribuie

Nicole Cherry nu mai este deloc fetița care s-a lansat în urmă cu 5 ani în industria muzicală din România, ci o adolescentă în toată regulă. Pentru a marca această „maturitate”, artista a lansat un videoclip în care arată o altă latură a ei. Nicole Cherry vine la „Interviurile Libertatea” pentru a ne povestit despre clip, dar și pentru ne spune ce pregătește în viitorul apropiat. 

La cei 19 ani, Nicole Cheery are o carieră de invidiat. Are zeci de single-uri, toate cu zeci de milioane de vizualizari, trofee la cele mai importante evenimente muzicale de la noi și milioane de fani. Dovadă că, Nicole este și cea mai populară artistă din România pe site-urile de socializare, site-uri pe care le administrează singură, fără nicio echipă tehnică în spate.

Nicole Cherry vine la „Interviurile Libertatea”

Nicole Cherry vine la „Interviurile Libertatea” pentru a vorbi de cariera ei

Chiar dacă în continuare o vedem drept Nicole, cea mică, cu codițe împlitetite și fundă în păr, care cânta „Memories” , cântăreața a crescut și este o adolescentă în toată regula. Cu toate acestea, Cherry nu s-a transformat într-o tânără rebelă, ci continuă să fie la fel de cuminte, de modestă, care în continuare merge cu tată ei peste tot.


CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV/Feli a compus în mașină piesa prin care anunță că este însărcinată. ”Pui pe foaie și împarți cu lumea”


Citește mai multe despre Nicole cherry, Interviu, piesa și Vedete pe Libertatea.

Comentarii