Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicoleta Nucă a fost operată la ochi, în Turcia. Cum se simte artista acum

Nicoleta Nucă a fost operată la ochi, în Turcia. Cum se simte artista acum

Nicoleta Nucă a suferit în urmă cu două zile, o operație la ochi. Intervenția a avut loc într-un spital din Turcia și a fost realizată cu laser.

De Livia Lixandru,

După 11 ani în care a purtat ochelari sau lentile de contact, din cauza dioptriilor, Nicoleta Nucă și-a luat inima în dinți și a ales să-ți rezolve problemele de vedere pe cale chirurgicală.

Cântăreața avea miopie și astigmatism și în ultima vreme dezvoltase o intoleranță la lentilele de contact.

Astfel, în urmă cu două zile, Nicoleta Nucă a fost supusă unei intervenții oftalmologice ultra moderne.

„Intervenția se numește Lasik, are scopul de a reduce dioptriile și de a rezolva problemele de vedere și se realizează cu ajutorul laserului. Nicoleta a fost conștientă în timpul procedurii cu laser și a cooperat cu medicul. Intervenția a durat opt minute pentru ambii ochi, respectiv sub 5 minute pentru fiecare ochi.

La primul consult oftalmologic realizat după operație, Nicoleta avea deja o acuitate vizuală excelentă la ambii ochi”, a explicat Ensar Duman, consilier medical pentru Libertatea.

Nu este pentru prima oară când artista alege să facă o intervenție în Turcia. În urmă cu doi ani și jumătate, Nicoleta Nucă și-a făcut o operație de mărire a bustului și o rinoplastie tot la o clinică din străinătate.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă este o interpretă muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România.

În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul Chișinăului de atunci.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa Enigma lumii.

În 2014 a participat la emisiunea X Factor unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova

Close
Închide
  Close