Mergi direct la conținut »
Noi detalii despre incinerarea Zinei Dumitrescu. "Mi-a spus chiar în ziua în care a decedat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Noi detalii despre incinerarea Zinei Dumitrescu. "Mi-a spus chiar în ziua în care a decedat"

Noi detalii despre incinerarea Zinei Dumitrescu. „Mi-a spus chiar în ziua în care a decedat”

Ies la iveală noi detalii despre incinerarea celei care a fost creatoarea de modă Zina Dumitrescu. Aceasta i-ar fi spus fiului ei că vrea să fie incinerată.

De Dana Aramă,

Ion Cassian, proprietarul azilului unde a locuit Zina Dumitrescu, a dezvăluit la TV, că fiul creatoarei de modă, Cătălin Negreanu, i-a spus că mama sa și-a dorit să fie incinerată.

„Prima oară când mi-a spus de incinerare, mi-a spus chiar în ziua în care a decedat. Mi-a spus că a vorbit cu ea cu două dăţi înainte de a o vizita şi dânsa i-a spus că doreşte să fie incinerată”, a declarat Ion Cassian la emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars.

„Prima lor întâlnire după mult timp a fost rece. Eu i-am spus Zinei că vreau să-i fac o surpriză foarte plăcută şi ea a întrebat ce. A doua zi când a venit, i-am spus să coboare până la parter pentru că a venit cineva drag. A fost surprinsă când l-a văzut… Nu au stat mult de vorbă şi mama Zina a spus că vrea să meargă sus, să se culce. Şi Cătălin a observat asta. Dar, din cât venea mai des, comportamentul ei era mai cald”, a mai povestit acesta.

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață. Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, s-a aflat că vrea să își incinereze mama, situație care a creat numeroase comntroverse. Potrivit informațiilor apărute în presă, Zina Dumitrescu a vrut să fie înmormântată alături de mama ei, Natalia Bogoş, care a murit în urmă cu 35 de ani. Zina Dumitrescu îşi dorea să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde avea şi un loc de veci alături de cel în care este înmormântată mama sa.

Citește și: Iulia Lumânare îi datorează Oanei Pellea premiul pe care i l-a suflat! Marea actriță a inspirat-o să dea la Teatru

 

Close
Închide
  Close