MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2017 07:22

Noi informații în scandalului bonei filipineze a lui Adrian Mutu. Femeia e disperată

Distribuie

Noi informații în scandalului bonei filipineze a lui Adrian Mutu. Femeia mai are de recuperat bani de la fostul fotbalist.

În luna mai, Adrian Mutu ar fi fost jefuit de bona filipineză, Chitz.  Directorul general al lui Dinamo spune spune că a prins-o plecând cu mai multe plase. „Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevărat că nu ne-am vorbit frumos. În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o”, a declarat el atunci.

Bona filipineză a lui Adrian Mutu, care la acea vreme a făcut și ea câteva declarații, a afirmat, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, că mai are de recuperat bani din ultimul salariu pe care i-l datorează Adrian Mutu, dar a vorbit și despre problemele pe care le are.

„Nu am un job permanent din 16 mai, așa că am așteptat să mă contacteze să-mi dea banii pe ce am lucrat. Ei îmi dădeau 450 de dolari pe lună și mai trebuie să-mi dea jumătate din bani, 225 de dolari. Nu e o sumă mare de bani, dar sunt banii mei munciți. Acum supraviețuiesc. Managerul agenției nu m-a mai contactat de când cu scandalul ăsta. Am nevoie să-mi recuperez bagajul. Mai am un bagaj la ei.

Am toate lucrurile acolo, dar mi-e frică. Mi-a mai cerut și 3.000 de euro, bani pe care i-a dat deja angajatorul meu. Vreau un job permanent, de 5 zile pe săptămână. Acum lucrez la un part-time job. Vreau să stau aici, îmi plac oamenii. Mi-e frică să merg la o altă agenție. Vreau să lucrez la spital, dar licența mea nu e valabilă aici”, a spus Chitz.

 

Noi informații în scandalului bonei filipineze a lui Adrian Mutu. Ce spune iubitul femeii

 

La rândul lui, iubitul bonei filipineze a lui Adrian Mutu, Tiberiu, a făcut șiu el declarații la Kanal D.

„Nu și-a cerut nicio scuză, cu toate că ar fi trebuit. Mi se pare o persoană lipsită de bun simț. M-au întrebat polițiștii dacă vreau să-mi retrag reclamația. Chiar dacă a venit însoțit cu 7 inși, doar el a dat declarații. E prea nesimțit că să-și ceară scuze. Plângerea este penală. A făcut afirmații calomnioase la adresa mea și am cerut un leu. Atât. O să vadă lumea că am avut dreptate.

Chit m-a sunat acum câteva zile. M-a rugat să îi găsesc un loc de muncă. O duce foarte rău. Mutu nu i-a dat salariul. N-o mai angajează nimeni. Mamă mea nu e bine. Iese după mine la lift să mă conducă. Se gândește la rele. M-au mai contactat persoane să mă împac cu el, să-mi retrag plângerea. Nu-mi iau niciun avocat. Face masaj full body Chit, nu mă refer la chestii cu conotație sexuală. Masajul thailandez e printre cele mai bune din lume. De câte ori a venit la mine mi-a făcut masaj. Gătește foarte bine”, a explicat Tiberiu, care a fost acuzat de Mutu că i-ar fi fost complice bonei filipineze și care a speriat-o foarte tare pe mama acestuia în mai, când a avut loc scandalul.

Citește mai multe despre bona filipineza pe Libertatea.

Comentarii