Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Noul CD Zurli, numai cu ziarul Libertatea. Află când îţi poţi cumpăra albumul

De Cristina Ologeanu,

Libertatea şi Gaşca Zurli vor face o surpriză plăcută celor mici: marţi, 19 mai, va apărea pe piaţă albumul ”Atenţiune, accelerăm!”, care se va difuza numai împreună cu ziarul Libertatea, la preţul de 14,99 lei. Materialul discografic cuprinde 20 de cântece pentru copii, compuse şi orchestrate de Cornel Sorian, fost component al trupei Stigma.
Lansarea albumului vine cu puţin înainte de marea premieră a spectacolului ”Zboară, zboară vrăjimăturică” din 31 mai, de la Sala Palatului din Capitală. Gaşca Zurli a devenit un adevărat fenomen în rândul celor mici, similar celui creat de actorul Marian Râlea, care a pus bazele Teartrului pentru Copii ”Abracadabra”.
”În 2001 s-a născut Maya, fiica mea, în 2010 s-a născut Gaşca Zurli şi anul acesta nasc un triplu eveniment: cel mai mare şi cel mai frumos spectacol pentru copii produs la Sala Palatului, CD-ul Atenţiune Accelerăm, scos cu Litera şi Libertatea, şi prima carte cu Gaşca Zurli desenată şi intitulată Zboară, Zboară Vrăjimaturică. Se pare că trebuie să mă obişnuiesc cu anii speciali în care «nasc» în luna mai ”, a declarat pentru Libertatea Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gaşca Zurli.

Close
Închide
  Close