MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU | Ce fac Bianca şi Slav, cu două zile înainte de cununie, ESTE INCREDIBIL! Eşti de acord?

Distribuie

Deşi duminică au programată nunta la un centru de evenimente de lângă Bucureşti, Bianca şi Victor Slav aleargă încă pentru pregătirile de nuntă. Sau, cel puţin, asta suţine roşcata într-un anunţ postat pe pagina ei de Facebook.
„Azi, Victor şi cu mine vă aşteptăm la 11:00 pe toţi cei care vă pregătiţi de nuntă în 2014 la Târgul de Nunţi Ghidul Miresei la Romexpo. Noi alegem tortul… Voi ce aveţi nevoie din târg?”, a scris Bianca. Dacă stăm să ne gândim, nici un tort de mireasă nu poate fi comandat într-o perioadă atât de scurtă de timp. Nu ar fi exclusă însă varianta în care roşcata să facă doar lobby pentru târgul de nunţi, pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori pentru organizatori.
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc duminica asta, dar cu patru zile înainte de fericitul eveniment au primit o veste devastatoare! Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo nu le vor mai fi naşi. Bruneta şi soţul ei nu îi mai pot cununa pe Drăguşanu şi Slav deoarece sunt catolici, iar viitorii însurăţei sunt ortodocşi.
 
 

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu pe Libertatea.

Comentarii