Mergi direct la conținut »
O blondă din Serbia rupe gura târgului cu formele sale. Se laudă că e sută la sută naturală | FOTO Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O blondă din Serbia rupe gura târgului cu formele sale. Se laudă că e sută la sută naturală | FOTO

O blondă din Serbia rupe gura târgului cu formele sale. Se laudă că e sută la sută naturală | FOTO

O blondă din Serbia face furori cu atuurile ei fizice pe rețelele de socializare.

De Dana Aramă,

 

Jelena Rupic este o tânără în vârstă de 29 de ani din Serbia care arată demențial. Blonda, care este influencer, face ravagii în mediul onliune cu ipostazele extrem de provocatoare și sexy în care se fotografiază. Jelena are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoare unor forme voluptuoase și apetisante.

Mulți dintre internauți au comparat-o pe Jelena Rupic cu starleta argentiniană Sabrina Sabrok, cea care este posesoarea celor mai mari sâni siliconați din lume și care a trecut prin numeroase operații estetice pentru a-și îmbunătăți look-ul.


După ce s-a spus despre ea că este dublura Sabrinei Sabrok, Jelena Rupic a decis să spună lucrurilor pe nume. Ea le-a transmis celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că, spre deosebire de argentiniancă, ea este sută la sută naturală.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

Close
Închide
  Close