MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2013 05:36 , de Madalina Ciodaru Burada

O cântăreaţă îndrăgită de la noi, CU RIDURI ADÂNCI! Stratul de fond de ten nu a ajutat-o | FOTO

Distribuie

Este vorba despre Cristina Rus (32 de ani), cântăreaţă a cărei frumuseţe nu poate fi pusă la îndoială, dar care arată că trecere anilor nu a menajat-o deloc. Faţa artistei este brăzdată de riduri adânci, în special sub ochi, pe frunte şi în jurul gurii, acestea din urmă fiind de altfel, cele mai evidente. Şi asta în ciuda machiajului generos, pe care Cristina şi l-a aplicat înainte de a apărea în public.
Cristina Rus şi-a făcut apariţia la petrecerea revistei Tango, unde şi-a făcut practic revenirea în industria muzicală cu un nou proiect ambițios. Artista a lansat, cu ocazia zilei sale de naștere, cel mai nou videoclip al său, o producție realizată sub forma unui scurt metraj, pentru noul single, „În doi”.
Cristina Rus a împlinit ieri 32 de ani și a sărbătorit această aniversare, în primă instanță, printr-un moment special organizat în cadrul petrecerii revistei Tango. Artista a primit un buchet imens cu 33 de trandafiri albi din partea echipei sale și a urcat ulterior pe scenă pentru a interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale, cuprinse într-un megamix, precum și cea mai noua piesă, „În doi”. De altfel, videoclipul acestui single a fost proiectat în premieră pe ecranul central al scenei, captând invitații prin însiruirea de cadre spectaculoase.
Cristina a avut alături persoane celebre din showbiz care i-au urat „La mulți ani” și s-au declarat încântați de ambiția artistei de a construi și a menține o imagine curată, matură, exemplară. La eveniment au participat Nadia Comăneci, Alexandru Ciucu, Carmen Negoiţă, Giulia Nahmany, Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, membrii trupei LaLa Band, Pavel Stratan, Roxana Iliescu.
 
 

Citește mai multe despre Cristina Rus pe Libertatea.

Comentarii