MENIU CAUTĂ
27 Ian. 2014 18:32 , de Alina Dan

O MAMĂ RESPONSABILĂ! Iată CE GĂTEŞTE Ellie White pentru a-şi apăra FAMILIA de GRIPĂ | FOTO

Distribuie

„Dacă înainte luam pastile de fiecare dată când mă durea capul sau aveam o raceală, de cand a venit Mihăiţă pe lume mi-am propus să nu-l învăţ cu medicamente, ci cu leacuri naturiste. Dacă îl doare gâtul îl tratez cu miere şi lămâie sau îi aplic frunze de varză in jurul gâtului, care reduc inflamaţia. Ceaiul din coji de nuci calmează tusea, iar cartofii tăiaţi şi aplicaţi pe frunte înlătură durerea de cap”, spune Ellie White.
Cântăreaţa a învăţat că este mai bine să previi decât să tratezi, astfel că supa de broccoli este un aliat minune pentru sănătate.
„O prietena bună, care era bolnavă în fiecare iarnă, mi-a spus că nu se mai atinge niciun virus de ea de când mănâncă broccoli. Am învăţat să prepar supa de broccoli sau broccoli sote, iar de atunci nimeni din familie n-a mai avut probleme de sănătate. Broccoli este o legumă bogată în fier şi antioxidanţi, care întăreşte sistemul imunitar. Mai mult, un alt truc pentru imunitate învăţat recent este să bei în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol,un pahar cu apă călduţă în care a fost stoarsă o lămâie. Credeţi-mă, funcţionează!”, mărturiseşte Ellie White.

Comentarii