Mergi direct la conținut »
O româncă le-a îmbrăcat pe artistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O româncă le-a îmbrăcat pe artistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019

O româncă le-a îmbrăcat pe artistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019

Designerul român Teodora Burz a creat hainele purtate de surorile Chloe și Halle Bailey, duminică seara, când au cântat imnul Statelor Unite în deschiderea Super Bowl 2019, cel mai urmărit eveniment tv din SUA.

Teodora Burz, un designer român care este extrem de apreciată de vedetele de la Hollywood, a realizat costumele negre, taior și pantaloni, alese de surorile Bailey pentru deschiderea finalei campionatului de fotbal american.

„Sunt două surori nominalizate la Grammy, sunt foarte cunoscute şi pentru noi este mai mult decât o onoare ca ele, ambele, să poarte creaţiile noastre făcute în România şi sunt foarte mândră. Cred că este important să fim prezenţi în lume cu lucruri cât mai bune şi cât mai pozitive, fie că e vorba de haine, fie de altceva”, a declarat Teodora Burz, fondatoarea brandului Styland, potrivit Observator.tv.

Designerul român a spus că nu știa dinainte că cele două surori îi vor îmbrăca ţinutele în deschiderea Super Bowl 2019.

Hainele realizate de casa de modă a Teodorei Burz sunt deja o prezență constantă pe covorul roșu de la Hollywood. Vedete precum Eva Longoria, Maria Sharapova, Miranda Kerr, Paris Hilton, Demi Lovato, Jessie J sau Mariah Carey i-au purtat ținutele la diferite evenimente mondene.


Citește și: Șpil de la Floare Albastră, rockerul nonconformist din anii comunismului, a devenit credincios și compune “muzică de vindecare


 

Close
Închide
  Close