Mergi direct la conținut »
Oana Roman, criticată pentru un selfie. Ce răspuns i-a dat vedeta unei fane
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, criticată pentru un selfie. Ce răspuns i-a dat vedeta unei fane

Oana Roman, criticată pentru un selfie. Ce răspuns i-a dat vedeta unei fane

Oana Roman a postat pe contul de socializare, un selfie făcut la o terasă, iar mesajele din partea prietenilor virtuali au curs lanț. Una dintre fane însă, a observat un detaliu în imagine și nu a ezitat să îi facă facă acesteia observație.

Admiratoarea  i-a atras atenția Oanei Roman,  că aspectul tenului este neîngrijit, din cauza excesului de fond de ten. „Ce încărcată îți e fața cu fond de ten!!! Arată foarte urât!!!”, a scris fana.

Oana Roman i-a dat replica imediat: „E foarte, foarte tare dacă tu ai reușit să identifici așa ceva într-o poză cu un soare orbitor și care schimbă complet lumina! Dar dacă ai simțit tu nevoia să versi o răutate ți asta te-a ajutat să te simti mai bine, e ok. Zi frumoasă și senină cu fond de ten sau fără! ?”, a răspuns vedeta.

Citește și

Didi Prodan, „Zâmbetul Generaţiei de Aur”, ar fi împlinit astăzi 47 de ani. Povești geniale: „I-am dat «topoare» lui Ronaldo, dar am început să mă enervez și l-am înjurat!”

 

Close
Închide
  Close