Mergi direct la conținut »
Oana Roman, despre fiica sa la grădiniță. "Sunt o norocoasă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, despre fiica sa la grădiniță. "Sunt o norocoasă"

Oana Roman, despre fiica sa la grădiniță. „Sunt o norocoasă”

Oana Roman este foarte mândră de fiica ei, cu care n-a avut niciun fel de probleme la grădiniță. Vedeta se consideră norocoasă că are un copil atât de bun. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman, a mărturisit că fetița sa, Maria Isabela, este mai mult decâ încântată să meargă la grădiniță, unde îi place foarte mult.

De Dana Aramă,

„Orele de desenat și colorat continuă pentru ea și acasă! E mereu înconjurată de cărți și de creioane! Azi a fost prima zi de grădiniță din noul an! Bine, ea nu a făcut pauză la grădi pe vara decât când am fost plecați în vacanță! În rest are atâta dorință și bucurie când merge la grădiniță, încât s-ar duce și în weekend.
Sunt o norocoasă! Isa nu a plâns nici un pic când am dus-o la grădiniță acum 2 ani , s-a integrat imediat și a evoluat fantastic! Mi-am dorit să am un copil bun și vesel ! Am primit mai mult decât mi-am imaginat și mă gândesc că tot binele pe care l-am facut în viața mea, s-a întrupat în această fetiță minunată!”, a precizat Oana Roman.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, petre Roman, și a Mioarei RomanOana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, din mariajul celor doi rezultând o fetiță, Maria Isabela.


Citește și:

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


 

Close
Închide
  Close