MENIU CAUTĂ

Oana Roman, despre fiica sa la grădiniță. „Sunt o norocoasă”

Distribuie

Oana Roman este foarte mândră de fiica ei, cu care n-a avut niciun fel de probleme la grădiniță. Vedeta se consideră norocoasă că are un copil atât de bun. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman, a mărturisit că fetița sa, Maria Isabela, este mai mult decâ încântată să meargă la grădiniță, unde îi place foarte mult.

„Orele de desenat și colorat continuă pentru ea și acasă! E mereu înconjurată de cărți și de creioane! Azi a fost prima zi de grădiniță din noul an! Bine, ea nu a făcut pauză la grădi pe vara decât când am fost plecați în vacanță! În rest are atâta dorință și bucurie când merge la grădiniță, încât s-ar duce și în weekend.
Sunt o norocoasă! Isa nu a plâns nici un pic când am dus-o la grădiniță acum 2 ani , s-a integrat imediat și a evoluat fantastic! Mi-am dorit să am un copil bun și vesel ! Am primit mai mult decât mi-am imaginat și mă gândesc că tot binele pe care l-am facut în viața mea, s-a întrupat în această fetiță minunată!”, a precizat Oana Roman.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, petre Roman, și a Mioarei RomanOana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, din mariajul celor doi rezultând o fetiță, Maria Isabela.


Citește și:

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


 

Citește mai multe despre experiență, Familie și gradinita pe Libertatea.

Comentarii