MENIU CAUTĂ

Prin ce probleme a trecut Oana Roman ca să-și mute mama în altă casă. „Să nu mai trăiască cu această sabie deasupra capului”

Distribuie

Oana Roman a mărturisit că a trecut prin tot felul de probleme ca să reușească să-și mute mama într-un apartament unde să nu mai plătească chirie.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman anunța că a reușit să îi găsească mamei sale un apartament pentru care aceasta să nu mai plătească chirie.

Mioara Roman a suferit enorm în urmă cu câțiva ani, când a fost dată afară din casa RAAPPS și a fost nevoită să se mute.

Invitată la emisiunea „Răi da’ buni”, pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stars, Oana Roman a explicat prin ce probleme a trecut pentru a-și muta mama. Ea a mărturisit că nu a fost ajutată de nimeni din familie.

„Am vrut ca lucrurile să nu fie traumatizate pentru mama. Am mutat-o pentru că ea stătea într-un apartament cu chirie mare şi mi-am dorit foarte tare ca ea să stea liniştită şi să nu mai trăiască cu această sabie deasupra capului că mai trece o lună şi nu sunt bani de chirie.

Am sperat să pot rezolva într-o altă manieră problema. Trebuia să găsesc o soluţie. Am încercat să împrumut nişte bani de la nişte oameni care puteau să-mi dea. Nu au vrut, este treaba lor. Oameni care au fost la noi în casă nu au avut un moment de empatie. A fost un şoc atât de mare, a  fost cumplit.

Nu m-a sunat nimeni din familie să mă întrebe dacă poate să mă ajute. A fost cumplit. Singurii care m-au ajutat au fost Marius şi Isabela. A despachetat şi ea acolo. Nimeni nu a dat un telefon să întrebe dacă e ok mama. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva în viaţa mea. Ajutorul acesta a venit de la nişte oameni la care nu mă aşteptam”, a declarat Oana Roman.


Citește și: Ministrul Muncii confirmă că Pilonul II de pensii va fi opțional. „Am aflat cu stupefacție că sunt și eu la Pilonul II”


 

Citește mai multe despre Mioara Roman, apartament, casa și probleme pe Libertatea.

Comentarii