MENIU CAUTĂ
, de Magdalena Duru

Oana Roman o apără pe soția lui Pepe, cu lacrimi în ochi: „Cine spune lucruri rele și urâte despre o femeie însărcinată nu are niciun Dumnezeu” | VIDEO

Distribuie

Invitată marți seara, în emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena 2, fiica fostului premier al României, Petre Roman, a spus că este inadmisibil ca o femeie însărcinată să fie făcută cu ou și cu oțet de persoane cărora nu le-a făcut niciun rău.
„Femeia asta e însărcinată, va avea un copil. Voi vă imaginați ce înseamnă pentru o femeie care așteaptă un copil să audă așa ceva? Trebuie să nu ai niciun Dumnezeu ca să te comporți în felul așa și să vorbești despre cineva în halul ăsta. Nimic nu este mai sfânt pe lume decât un copil, cum să faci așa ceva? Un copil simte toate frământările pe care mama le are. Cum te mai uiți în oglindă, cum mai intri în biserică făcând asta? Înseamnă că nu ai niciun Dumnezeu și nu meriți considerația nimănui”, a spus Oana Roman, făcând referire la Oana Zăvoranu și la Loredana, sora vitregă a Ralucăi Pastramă, care au declarat în presă că soția lui Pepe este urâtă, că i-a făcut farmece latin lover-ului pentru a o lua de soție și că și-a făcut numeroase operații estetice.
Pepe s-a căsătorit , în urmă cu o săptămână, cu Raluca Pastramă, femeia de care s-a îndrăgostit şi de la care aşteaptă un copil.

Citește mai multe despre Oana Roman pe Libertatea.

Comentarii