Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Oana Roman și-a luat mobilă pentru casa de 160 000 de euro. Cum arată dormitorul matrimonial și cel al fetiței sale

Oana Roman este pe ultima sută de metri cu amenajarea casei, astfel că a mobilat și decorat atât dormitorul matrimonial, cât și dormitorul fetiței sale, Isabela. Vedeta a postat imaginile pe contul de socializare.

De Livia Lixandru,

Pentru dormitorul mare, vedeta a ales mobilier din lemn masiv, alb, iar pentru camera copilului a mers pe o variant aproape identică, dar punctată de multe elemente roz.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp.

Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni.

Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă‘, declara Oana Roman recent, despre casa pe care o consideră minune cerească, potrivit Viva.

Close
Închide
  Close