De Andreea Romaniuc Archip,

În noul serial, Oana are rol negativ, exact ca acum 15 ani. N-o deranjează, din contră.

„Sunt personaj negativ, pentru că spune lumea că nu aș fi credibilă pe post de Zâna Măseluță. Sunt Diva, am un nume predestinat, o divă foarte mișto, șmecheră, pragmatică, nu crește iarba pe unde trece ea, dar și simpatică așa pe alocuri”, ne-a lămurit bruneta.

În distribuție se regăsesc actori mari, ca Maia Morgenstern, iar Oana se consideră privilegiată să lucreze alături de ei: „Am libertatea de a improviza. În momentul în care joci cu niște actori mari, e foarte simplu de improvizat, pentru că ei, fiind atât de obișnuiți, nu urmăresc pagina cutare că se termină cu nu știu ce replică… E foarte mișto să lucrezi cu oameni care au meseria asta la degetul mic. Au o noblețe pe care o admir enorm de mult”.

N-a tentat-o să facă facultatea de actorie

Oana știe că are stofă de actriță, dar în nici un moment nu s-a gândit să-și șlefuiască talentul, urmând UNATC sau măcar niște cursuri de profil. Motivul: „Îmi iese așa de bine ce fac, încât mi-e frică să nu mă strice, mai ales că m-am liniștit eu cu mine, dacă aveam mici dubii, că am înțeles că nici De Niro, nici ăștia de pe la Hollywood nu prea au avut ei studii în domeniu și ia uite ce rău au ajuns!”.

Are susținerea partenerului de viață

Pe vremea când juca în „Numai iubirea”, Oana Zăvoranu era cuplată cu Pepe, iar când a anunțat că renunță la cariera de actriță l-a indicat, voalat, ca parțial vinovat pe cântăreț, care ar fi fost foarte gelos pe partenerii ei de pe micul ecran.

În Alex Ashraf, soțul ei acum, Oana spune că are un sprijin nesperat și că nici vorbă ca tânărul să facă crize de gelozie dacă ea are de filmat vreo scenă mai… intimă cu un coleg de serial. Alex vine des la filmări s-o vadă, însă nu-i impune limite.

„Vine pe platoul de filmare, dar nu la modul de control! Alex se bucură enorm pentru mine. Asta e diferența dintre un soț bun, care te iubește, te sprijină și se bucură de realizările tale, și unul care îți pune bețe în roate și zice: «Stai acasă, că te pupi prea mult!»”, ne-a declarat Oana.

Foto: Sorin Cioponea/ Video: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

Orfană de la 23 de ani, Andreea Bănică nu se desparte de rochia mamei sale: „Se rupe, dar eu tot o port”

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism